Ponad 7000 publikacji medycznych!
Statystyki za 2021 rok:
odsłony: 8 805 378
Artykuły w Czytelni Medycznej o SARS-CoV-2/Covid-19

Jajka – zbilansowane źródło składników odżywczych

Aleksander Całkosiński, Jacek Majewski, Maciej Majewski, Anna Ciszewska
Medycyna Rodzinna 2a/2018

Wzory żywieniowe chłopców trenujących w Akademiach Piłki Nożnej – energia i składniki odżywcze

Beata Całyniuk, Katarzyna Fibich, Karolina Kulik-Kupka, Marzena Zołoteńka-Synowiec, Ewa Malczyk
Nowa Pediatria 2/2015

Niedobory żywieniowe w dietach dzieci przedszkolnych

Zofia Chwojnowska, Jadwiga Charzewska, Bożena Wajszczyk, Elżbieta Chabros, Aleksandra Urbańska
Postępy Nauk Medycznych 12/2012

Stężenie cynku, selenu, miedzi i magnezu w surowicy chorych z przewlekłym alkoholowym i idiopatycznym zapaleniem trzustki

Petr Dítě, Milan Dastych, Ivo Novotný, Jan Trna, Anna Žáková, Milan Dastych Jr., Jiří Prášek, Marie Přecechtělová
Postępy Nauk Medycznych 3/2011

Spożycie energii i składników odżywczych a stan odżywienia kobiet w wieku podeszłym

Jadwiga Charzewska, Zofia Chwojnowska, Elżbieta Chabros, Bożena Wajszczyk, Barbara Bułhak-Jachymczyk
Postępy Nauk Medycznych 9/2011

Niedobory żywieniowe u dzieci na przykładzie autystyków**

Joanna Kałużna-Czaplińska, Monika Michalska, Ewa Socha, Sylwia Błaszczyk, , Anna Rozetti-Szymańska, Jacek Rynkowski
Nowa Pediatria 4/2009