Ponad 7000 publikacji medycznych!
Statystyki za 2021 rok:
odsłony: 8 805 378
Artykuły w Czytelni Medycznej o SARS-CoV-2/Covid-19

Naturalne przedłużanie trwałości produktów spożywczych

Marlena Dudek-Makuch, Kinga Knoska, Justyna Chanaj-Kaczmarek
Postępy Fitoterapii 3/2019

Alkaloidy pirolizydynowe – źródła i zagrożenie dla zdrowia ludzi

Małgorzata Kania-Dobrowolska, Justyna Baraniak, Radosław Kujawski, Marcin Ożarowski
Postępy Fitoterapii 3/2018

Pożywienie a próchnica zębów. Część 2. Żywność zawierająca polifenole

Dorota Olczak-Kowalczyk, Wojciech Grzebieluch, Miłosz Turkowski, Urszula Kaczmarek
Nowa Stomatologia 2/2017

Food and dental caries. Part 2. Nutrition containing polyphenols

Dorota Olczak-Kowalczyk, Wojciech Grzebieluch, Miłosz Turkowski, Urszula Kaczmarek
Nowa Stomatologia 2/2017

Soylent – alternatywa dla codziennego jedzenia?

Zygmunt Zdrojewicz, Magdalena Wróblewska, Łukasz Tomaszewski
Medycyna Rodzinna 4/2016

Violent food: anthropology of eating disorders in the technical age

Fabio Gabrielli, , Andrea Carta, Pamela Fogliaro, Alessandro Scuotto
New Medicine 2/2015

Niedożywienie a marnowanie żywności

Eliza Konecka-Matyjek, Mirosław Jarosz, Krzysztof Kołomyjski
Postępy Nauk Medycznych 12/2012

Suplementacja witaminy D u ludzi dorosłych – wytyczne**

Ewa Marcinowska-Suchowierska, Magdalena Walicka, Marek Tałałaj, Wanda Horst-Sikorska, Magdalena Ignaszak-Szczepaniak, Ewa Sewerynek
Postępy Nauk Medycznych 2/2010

Dietary management of food allergy – different channels of education of patients in hungary

Erzsébet Pálfi, Zoltánné Horváth, Márta Veresné Bálint, Istvánné Németh, Mária Barna
New Medicine 3/2010

FOOD BEHAVIOUR IN PRESCHOOL CHILDREN FROM PABIANICE

Wojciech Chalcarz, Sylwia Merkiel, Zdzisława Hodyr
New Medicine 1/2009