Ponad 7000 publikacji medycznych!
Statystyki za 2021 rok:
odsłony: 8 805 378
Artykuły w Czytelni Medycznej o SARS-CoV-2/Covid-19

Fizykochemiczna analiza miodów z rejonu Podkarpacia

Beata Jasińska, Katarzyna Tomaka, Angelika Uram-Dudek, Katarzyna Paradowska
Postępy Fitoterapii 4/2020

Wpływ ekstraktu z wychmielin (Humulus lupulus L.) na przeżywalność ludzkich nowotworowych i prawidłowych komórek jelita

Miłosz Caban, Katarzyna Chojnacka, Katarzyna Owczarek, Jakub Fichna, Anna Podsędek, Dorota Sosnowska, Urszula Lewandowska
Postępy Fitoterapii 4/2018

Pożywienie a próchnica zębów. Część 2. Żywność zawierająca polifenole

Dorota Olczak-Kowalczyk, Wojciech Grzebieluch, Miłosz Turkowski, Urszula Kaczmarek
Nowa Stomatologia 2/2017

Food and dental caries. Part 2. Nutrition containing polyphenols

Dorota Olczak-Kowalczyk, Wojciech Grzebieluch, Miłosz Turkowski, Urszula Kaczmarek
Nowa Stomatologia 2/2017

Wpływ spożycia czekolady na organizm człowieka

Zygmunt Zdrojewicz, Karolina Grześkowiak, Marek Łukasiewicz
Medycyna Rodzinna 3/2017

Porównanie składu polifenoli zawartych w wyciągach hydroalkoholowych liści różnych odmian morwy białej (Morus alba L.)**

Aleksandra Wawro, Dominika Pieprzyk-Kokocha, Agnieszka Gryszczyńska, Zdzisław Łowicki, Przemysław Ł. Mikołajczak, Katarzyna Grajek
Postępy Fitoterapii 4/2013

Substancje antyoksydacyjne w czerwonym winie

Dawid Król, Mateusz Gregorczyk, Agnieszka Szymańska, Urszula Jankiewicz, Paweł Kowalczyk
Postępy Fitoterapii 4/2013

Polifenole w profilaktyce chorób cywilizacyjnych

Aneta Koszowska, Anna Dittfeld, Anna Puzoń-Brończyk, Justyna Nowak, Barbara Zubelewicz-Szkodzińska
Postępy Fitoterapii 4/2013