Ponad 7000 publikacji medycznych!
Statystyki za 2021 rok:
odsłony: 8 805 378
Artykuły w Czytelni Medycznej o SARS-CoV-2/Covid-19

Takotsubo cardiomyopathy – a case report of a 62-year-old female with several severe comorbidities

Wojciech Kosowski, Maciej Kabaj, Magdalena Bastek, Andrzej Mysiak, Marta Negrusz-Kawecka
Medycyna Rodzinna 1/2019

Salivary antioxidant status and oral health in children and adolescents

Paula Piekoszewska-Ziętek, Emilia Raćkowska, Natalia Korytowska, Dorota Olczak-Kowalczyk
New Medicine 4/2019

Burak – właściwości prozdrowotne i nie tylko

Zygmunt Zdrojewicz, Izabela Cendal, Mateusz Powązka
Medycyna Rodzinna 3/2019

Rola kwasu α-liponowego i γ-linolenowego w jaskrze

Agnieszka Skowyra, Iwona Grabska-Liberek, Urszula Stachowska, Irmina Jankowska-Lech, Piotr Tesla
Postępy Nauk Medycznych 3/2017

Klotho protein protects against aging and nicotine-induced chronic cellular stress

Daniel Piątek, Emilia Migryt, Kamila Tuzim, Joanna Szydełko, Anna Boguszewska-Czubara
New Medicine 3/2016

Etiologia i patogeneza migotania przedsionków

Adam Tarkowski, Andrzej Głowniak, Anna Jaroszyńska, Andrzej Wysokiński
Postępy Nauk Medycznych 8/2015

Pierwiastki, rośliny i aktywność fizyczna w profilaktyce oraz leczeniu osteoporozy

Bogna Gryszczyńska, Maria Iskra, Agnieszka Gryszczyńska, Magdalena Kasprzak, Magdalena Budzyń-Napierała
Postępy Fitoterapii 2/2014

Zwyrodnienie plamki związane z wiekiem (AMD) – choroba starzejących się społeczeństw

Irmina Jankowska-Lech, Iwona Grabska-Liberek, Aldona Krzyżewska-Niedziałek, Marta Pietruszyńska
Postępy Nauk Medycznych 12/2013

Comparative study of future family plans and perceived stress factors among Hungarian students in higher education

Helga Judit Feith, Zsuzsanna Soósné Kiss, Georgina Bárdos, István Vingender, Sándor Hollós
New Medicine 1/2012

Właściwości antyoksydacyjne owoców i warzyw

Agata Wawrzyniak, Monika Krotki, Beata Stoparczyk
Medycyna Rodzinna 1/2011